1. Rekisterin ylläpitäjä

POP LIVE Oy
Kinnarinkatu 1
Fin-04430 Järvenpää

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jokke Härmä
Kinnarinkatu 1
FIN-04430 Järvenpää

 

3. Rekisterin nimi

POP LIVE Oy:n verkkokaupan (POP Online) asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamisessa ja verkkokaupan tilauksiin. Henkilötietoja käsitellään kanta-asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten kanta-asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään POP LIVE Oy:n liiketoiminnan ja palveluiden suunnittelemiseen, analysoimiseen, kehittämiseen sekä markkinointiin. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointi-toimenpiteiden sekä tekemään asiakasviestinnän kohdennus rekisteröitynyttä henkilöä kohtaan kiinnostavaksi.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero.

Tilaustiedot:

tilatut tuotteet
tilauksen hinta
tilauksen vastaanottanut ravintola
tilauksen toimitusosoite
toimitustapa
tilauksen maksutapa
tilauksen ajankohta
tilauksen sijaintiedot
asiakkaan mahdollisesti antamat lisätiedot
Asiakkaan sijainnin koordinaattien käyttö ja tallennus (sijaintitiedot)

Sijaintitietoja käytetään asiakkaan lähellä olevien palveluiden paikallistamiseen ja etäisyyden laskentaan. Sijaintitiedot voidaan tallentaa verkkokaupan toiminnan analysointia ja palvelun kehittämistä varten.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään vain verkkokaupan tilauksien yhteydessä. Rekisteriin voidaan lisätä myös verkkokaupan ulkopuolelta kerättyjä tai ostettuja yrityksien yhteystietoja.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille, ellei kyseessä ole voimassa olevan lainsäädännön sallima ja velvoittava toimenpide.

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai käytetä EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastietoja säilytetään palvelimella ja palvelin sijaitsee asianmukaisesti lukitussa sekä valvotussa tilassa. Tilaan, jossa palvelin sijaitsee on pääsy vain tilanhaltijan valvonnassa.

Palvelin sijaitsee EU-alueen sisällä.

Asiakastietoja voi käyttää vain POP LIVE Oy:n henkilökunta tilausten käsittelyn sekä mahdollisten uutiskirjeiden lähettämisen yhteydessä. Tietoihin pääsee käsiksi vain sellaisella henkilökunnan käyttäjätunnuksella, jolla on siihen oikeus.

 

10. Tarkistusoikeus

Pääsääntöisesti jokaisella on oikeus tarkistaa henkilörekisteriin tai tässä tapauksessa asiakasrekisteriin tallennetut tietonsa. Pyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle, joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Jokke Härmä
POP LIVE Oy
Kinnarinkatu 1
Fin-04430 Järvenpää

Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointia varten ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle

 

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.